Welkom 2018!!!!!

We zijn er natuurlijk al mee begonnen, dat jaar 2018. De tentoonstelling die geopend werd op 9 december loopt het nieuwe jaar in tot 19 januari.
Met reden.
Want een jaarwisseling is een volkomen willekeurig moment op een kalender, puur voor het gemak gekozen, omdat je nu eenmaal ergens moet beginnen met tellen.

2018 staat bol van plannen, activiteiten en mogelijkheden. Een greep uit de dingen die op dit moment al bekend zijn:

  • 1 januari

De droomtafel is geopend om jou en je droom te ontvangen. Ga je het waarmaken in 2018? Wij kunnen je helpen je droom om te zetten in daadkracht. Hoe? Kom vooral koffie halen deze maandag. Een andere maandag kan ook, we zijn elke week vanaf tien uur open.

  • Kunstuitleen

Vanaf 1 januari is het mogelijk niet alleen kunst te kopen, je kunt het ook huren!
En wil je het alsnog kopen? Dan heb je ongemerkt door te huren al een forse korting op de aanschafprijs gespaard.

  • Schrijven voor Amnesty

Elke derde maandag van de maand staat de tafel van Art-it-is klaar voor iedereen die graag van betekenis is voor anderen door te schrijven voor gewetensgevangenen. Kom je meedoen? Wij zorgen voor koffie, pennen, papier en voorbeeldbrieven. Neem jij een bijdrage mee voor portokosten en overige onkosten? En natuurlijk je beste schrijfhand!

  • Workshop/cursus op verzoek!

We gaan starten met een nieuw concept waar jij een grote rol in speelt. Meld bij ons je wens voor een workshop/cursus (samen met minimaal 3 anderen)¬†en wij gaan voor jou op zoek naar een docent die jou precies dat bieden kan. Of……ben je op zoek naar plek voor je steengoeie idee voor een workshop/cursus, meld je bij ons en wij gaan op zoek naar de cursisten/deelnemers die exact jou nodig hebben.
Suggesties komen binnenkort op de website, dus hou vooral deze pagina in de gaten de komende tijd.

Boekenruilkast

Wist je al dat er naast veel boeken die te koop staan ook een kast is waar je gratis in kunt neuzen? Je mag meenemen wat van je gading is, als je ook een boek achterlaat dat je anderen gunt.
De kast staat naast de piano.
In alle andere kasten vind je interessante boeken die voor een klein bedrag met je mee naar huis mogen. En wil je ze eerst rustig bekijken, er een stukje in lezen? Dat kan, de banken nodigen je uit om rustig de tijd te nemen je keuze te maken.